در محضر استاد ...
چهارشنبه, ۱۲ خرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۴۰ ق.ظ
**مادری که دائم الوضو و قرآن خوان و اهل عبادت باشد ، خدا خودش بچه هایش را تربیت می کند.
**رابطه ی پدر و دختر باید خوب باشد . دختری که در خانه ی پدر کتک بخورد یاد می گیرد که نسبت به شوهرش تکبر و اقتدار داشته باشد.
استاد همیز
بعدا" نوشت:
سلام بانو
"رابطه ی پدر و دختر باید خوب باشد . دختری که در خانه ی پدر کتک بخورد یاد می گیرد که نسبت به شوهرش تکبر و اقتدار داشته باشد."
این صحبت خانم همیز قبل و بعد نداره ؟
چون صرف این جمله فی نفسه نمی تونه درست باشه ... چرا که اتفاقا دخترانی که رابطه عاطفی فوق العاده خوبی با پدرانشون دارند و از لحاظ عاطفی از طرف پدر ارضا می شن، به خودی خود یاد می گیرند که در مقابل مردان دیگه متکبر و مقتدر باشند ... (به اصلاح دنبال محبت تو کوچه و خیابون نمی گردند) ... و چون به این خصلت عادت می کنند ... خیلی سخت رابطه عاطفی با مرد دیگه ای می تونند برقرار کنند ولو اون مرد همسرشون باشه ... و در ماه ها و یا سالهای اولیه اون حس اقتدار و تکبری که در مقابل مردان دیگه به جز پدرشون دارند رو از همسرشون هم تفکیک کنند ...در مورد چنین دخترانی اتفاقا رابطه خیلی خوب با پدرشون عامل چنین مسئله ایه ... تا اینکه به مرور زمان این تفکیک رو یاد بگیرن ... می شه قبل و بعد جمله رو بگذارید؟
.... خواهر عزیزو مهربانم سلام . در ابتدا تقاضا می کنم دوستان محبت کنند و سوالاتشان را خصوصی نگذارند تا بتوانم پاسخ بدهم . در صورتیکه کامنت گذاشتن در وبلاگتان برایم میسر نباشد ، به لحاظ اخلاقی خودم را ملزم به پاسخ می دانم لاکن از آنجاییکه کامنت شما خصوصی است برای پاسخگویی دچار مشکل می شوم. اما بعد ...
قبل و بعد خاصی ندارد . این جمله کاملا درست و گویاست . درست است که همیشه استثنائاتی وجود دارد اما یک پژوهشگر خوب می داند در این طور مواقع آمار کلی از جامعه گرفته می شود . به طور مثال 70 درصد از دخترانی که در خانه توسط پدر اکرام می شوند در خانه ی همسر ،زنانی موفق تر خواهند شد .
در بحث تربیت فرزند ما به پدرها توصیه می کنیم که اگر می خواهند دخترانشان از آسیب های اجتماعی نظیر ارتباط با جنس مخالف مصون باشند ، حتما رابطه ی عاطفی شان را با دخترهایشان تقویت کنند . چرا که این دخترها یاد می گیرند در برابر سایر مردها متکبر و مغرور باشند . با اینکه تکبر و غرور از صفتهای ناپسند است اما برطبق روایات این صفتها در زنها و دخترها کاملا نیکوست . اما نکته ی ظریفی که این وسط وجود دارد این است که این تکبر و غرور فقط در برابر مردهای نامحرم ظهور می کند نه در برابر همسر. چرا که دختری که مرتب توسط پدرمورد بی مهری و احتمالا" حقارت قرار می گیرد تلاش می کند تا در خانه ی همسر از تجربه ی زندگی با پدرش در مقام یک مرد استفاده کند و دست به اقداماتی بزند تا حقارتهای منزل پدر تکرار نشود . این مطلب که شما می فرمایید این دخترها به دلیل ارتباط خوب با پدر در برابر تمام مردها از جمله همسرشان متکبر می شوند تا این تفکیک را یادبگیرند ، حرف علمی نیست و تنها ممکن است شامل همان استثناها که عرض کردم یا تجربه های شخصی شما باشد .
در واقع این دخترها یاد می گیرند که محبت را در چهارچوب خانه و در حریم خانواده جستجو کنند نه بر سر هر کوی و برزن. یاد می گیرند که برای همسرشان زینت کنند نه برای دیگران . براساس همین آمار که مشاوران و روانشناسان ارائه داده اند دخترانی که زیاد از لوازم آرایشی استفاده نادرست می کنند بشدت از حس حقارت رنج می برند . هر چند باز هم تاکید می کنم قطعا" استثنائاتی در تمام این آمار ها وجود دارد.
۹۵/۰۳/۱۲