دوران امیری(3)
* با بچه ها در سنین بین 4 تا 6 سالگی بازهای معمایی مثل پازل انجام دهید . این بازی کمک می کند تا صبر و مهارت دیداری او بالا برود. می توانید از پازل هایی با قطعات کوچک شروع کنید .
* یادمان باشد ادب کردن مربوط به دوره ی بعدی زندگی بچه ها و 7 سال دوم است . ولی تمام حرکات بزرگترها مانند مسواک زدن ،راستگویی و ... توسط ذهن های کوچک آنها رصد می شود و مورد تقلید قرار می گیرد. بدانیم اگر بچه ها در سنین زیر 7 سال آزاد نباشند و مرتب محدود شوند در سنین مدرسه تمرکز نخواهند داشت . مثلا ممکن است نقطه ها را جابه جا بگذارند و یا کلمات را در عین بلد بودن پس و پیش بنویسند . وقتی بچه ای فحش می دهد و آنرا تکرار می کند ، مرتب به او نگویید که حرف زشتی می زنی . چراکه او متوجه حساسیت و توجه شما بر این نقطه شده و کارش را تکرار می کند . به جای آن سعی کنید تا کلمات سخت به او بیاموزید مثل میرفندرسکی یا قسطنطنیه. او وقتی توجه و حتی خنده ی اطرافیان را موقع ادای این کلمات می بیند ، ذوق می کند و آن فحش را فراموش می کند.
* هرگز کودکان زیر 7 سالتان را برای رفتن به مسافرت به دیگران نسپارید . وقتی مادرشده اید دیگر رفتن به مسافرتهای بدون فرزندتان را فراموش کنید.
* به بچه ها در پایان 3 سال قمری بگویید که 7 بار "لااله الاالله" بگویند و بعد رهایشان کنید .در سه سال و هفت ماه و بیست روزگی اش بگوید"محمدرسول الله" و بعد رهایش کنید. در 4 سالگی ، هفت بار "صلوات " بگوید و بعد رهایش کنید . در 5 سالگی دست چپ و راست و جهت قبله را به او بیاموزید و از او بخواهید که یکبار سجده کند و بعد رهایش کنید. در 6سالگی وضو گرفتن را به شکل کامل به او بیاموزید . اگر فرزندتان دختراست از هفت سالگی نماز خواندن را برای او آغاز کنید و اگر فرزندتان پسر است او را از ده سالگی به نماز دعوت کنید . قبل از این سن هرگز او را برای نماز تحت فشار قرار ندهید .
** کودک در 6 سالگی به بیداری جنسی می رسد . پس لازم است که آموزش طهارت را برای او جدی بگیرید . در مورد بیداری جنسی کودکان ان شاالله در پست آینده صحبت خواهیم کرد.